Thursday, October 14, 2010

misi misi misi

raya @ ofis 2010...latip dgn muke virginnye~hahaha

dgn founder k.r.e.a.m

makan2 pastu tido kat opis

tahun ni kami dapat organize open house ofis lagi...tradisi sejak tahun lepas kali ini menyajikan lauk pauk yg mantap2...mi rebus muar ade, mihun goreng jawa pong ada dan mcm2 lagi lah...meet up kali ini mengingatkan aku untuk organize aktiviti outdoor yg agak lama aku tak buat...maklumlah tahun 2010 ni sibuk sikit...sebab aku nak belajar dgn lebih mendalam tentang broadcasting kat astro ni...alhamdulillah banyak telah aku pelajari tahun ini...dengan bantuan ramai senior2 mcm kak shida dan supervisor...thanks a lot!!!

tahun depan insyaAllah kalau xde aral melintang aku nak ajak kawan2 ofis ni ber 'outdoor' balik...mungkin dgn buat aktiviti luar ni, ramai yg bermusuh akan kembali berkawan, yg menumbung akan kembali mesra dan mcm2 lagi lah...mane tau kan? itu salah satu tujuan dan misi aku tahun depan...waaah~!!!

p/s: projek pertama----> community service bulan januari...jom~

No comments: